Pluktuin Blankaart

FacebookInstagramPinterest

 Tulpen gemengd, in voorjaarskleuren of met de bol? bestel ze in aanbod

 Kom je meegenieten op de pluktuin van dit vrolijk kleurenmengsel van tulpen en narcissen  ?

Iedere woensdag, vrijdag en

  zaterdag,  zelfpluk en geknipte tulpen, narcissen  op de pluktuin

Aanbod varieert van week tot week, volgens de kleuren die zich aanbieden .   

 Vaste Openingsuren op WOENSDAG 14u-18u  VRIJDAG en ZATERDAG 9.30u-12/14u-18u.

Op de andere dagen tijdens de week ben ik geregeld open  volgens het weer en de beschikbaarheid, zie je dat de poort open staat of dat ik er ben, doe zoals tijdens het plukseizoen, kom gerust binnen, je bent zeker welkom. 

Er kan de hele week door besteld worden om op te halen aan de pluktuin. Buiten staat een houten kist waar ik de  bestellingen in plaats , u kan bestellen op de site of telefonisch, na ontvangst van betaling plaats ik de tulpen in de houten kist, u haalt op wanneer het u past . In aanbod vindt je de actuele beschikbaarheid. 

De lente dient zich aan .

We voelen, horen, zien en ruiken zeker al de lente. Ik ben volop bezig mijn pluktuin aan het voorbereiden. 

De eerste ranonkels piepen uit de aarde. De zo geliefde zinnia's, korenbloemen, leeuwebekjes, lathyrus, dahlia's... zijn volop aan het kiemen Nog even wachten, de natuur zijn gang laten gaan en binnenkort kunnen we genieten... gewoon zomaar op het veld .Wanneer ? Wel, ze zullen er zijn zoals de natuur het  voor hen voorziet .

Mijn zelfgekweekte narcissen en tulpen , kom ze plukken , laat ze plukken of bestel ze 

 in aanbod, de tulpen kan je niet verser hebben, ik verkoop ze met en zonder bol, je kan na de bloei de bollen laten drogen en in de grond steken voor nieuwe tulpen volgend jaar.


Wil je jezelf vooraf verwennen of iemand verrassen? Met een cadeaubon voor het nieuwe plukseizoen 2024 kan je er alvast op voorhand van genieten. De cadeaubon(nen) kunnen in overleg opgehaald of opgestuurd worden. Een cadeaubon bestellen?  Klik op aanbod.  

Alvast een greep uit mijn aanbod tulpen voor het voorjaar...

Roze tulpen met de bol gefranjerd

Witte tulpen met de bol 

Oranje tulpen

Een pluktuin  waar je zelf je bloemen kunt plukken


 Pluktuin Blankaart, kies en knip mijn zelfgekweekte bloemen op het veld . Ik kweek bloemen op het veld dat de mensen zelf kunnen plukken . Ben je benieuwd naar mijn pluktuin?   Meer info .

 De pluktuin is gelegen aan de Iepersteenweg 82,  op 800 meter van Natuurgebied 'De Blankaart' op de kruising met de Heugstraat. Ik ga  mee met de wetten van de natuur en pas mijn openingsuren aan volgens de seizoenen . Ook gewoon op de vele momenten wanneer je ziet dat ik er ben, ben je zeker  welkom en kom je gerust binnen. Hoe neem je contact met mij ?

Het aanbod van mijn bloemen varieert ook volgens het seizoen. Wil je alvast een voorsmaakje van wat er nu beschikbaar is ? Of welke mooie veldbloemen er in een seizoen te knippen vallen? Mijn aanbod .

Op Pluktuin Blankaart vertoeven is  beleven, ontspanning, rust, zowel op je eentje, met de kinderen, met het ganse gezin, met vrienden en vriendinnen, met de vereniging.   

Hoe ga je praktisch te werk?


De tuin staat open voor natuurliefhebbers, families en verenigingen... iedereen is welkom. Buiten het knippen organiseer ik ook op regelmatige basis leuke activiteiten. Lees hier meer over de activiteiten die op de tuin worden georganiseerd.

Volg me op facebook en Instagram 


Bloemen plukken op de pluktuin, simpelweg genieten .

Pluktuin Blankaart, dat is ...

Een persoon die bloemen aan het plukken is

Genieten van het bloemen plukken ...

Een grootmoeder die met de kleinkinderen bloemen plukken

... samen met de kinderen en kleinkinderen ...

Een persoon die bloemen aan het schikken is op tafel

... een eigen boeket maken ...

Een boeket samengesteld met veldbloemen

... en genieten van je boeket.

... of iemand anders laten genieten van de bloemen.