Pluktuin Blankaart

FacebookInstagramPinterest

De bloemen in de pluktuin komen stilaan tot leven.

We voelen, horen, zien en ruiken volop de lente. De zaadjes zijn gezaaid, alles is geplant, volop aan het groeien en verschillende bloemen staan al in bloei of beginnen te bloeien. Korenbloemen, astilbe, campanula, pioenen, enkelbloemige ranonkels, salvia ... kunnen al geplukt worden.

 Op gewone dagen en de zaterdag ben ik heel veel op de tuin, kom gewoon binnen als je voorbij komt, ik ben er veel, je bent zeker welkom en zult zeker al een boeketje kunnen knippen.

De veldboeketten kunnen ook besteld worden om op te halen, je vindt ze in aanbod.

Wil je jezelf vooraf verwennen of iemand verrassen? Met een cadeaubon voor het nieuwe plukseizoen 2024 kan je er alvast op voorhand van genieten. De cadeaubonnen kunnen in overleg opgehaald of opgestuurd worden. Een cadeaubon bestellen?  Klik op aanbod.  

Alvast een greep uit mijn bloemen op  dit moment ..

Een pluktuin  waar je zelf je bloemen kunt plukken


Pluktuin Blankaart, kies en knip mijn zelfgekweekte bloemen op het veld. Ik kweek bloemen op het veld dat de mensen zelf kunnen plukken. Mijn bloemen komen helemaal niet van de andere kant van de wereld, ze komen gewoon van het veld . Ben je benieuwd naar  mij en mijn pluktuin?  Meer info .

De pluktuin is gelegen aan de Iepersteenweg 82,  op 800 meter van Natuurgebied 'De Blankaart' op de kruising met de Heugstraat. Ik ga mee met de wetten van de natuur en pas mijn openingsuren aan volgens de seizoenen. Ook gewoon op de vele momenten wanneer je ziet dat ik er ben, ben je zeker  welkom en kom je gerust binnen. Hoe neem je contact met mij ?

Het aanbod van mijn bloemen varieert ook volgens het seizoen. Wil je alvast een voorsmaakje van wat er nu beschikbaar is ? Of welke mooie veldbloemen er in een seizoen te knippen vallen? Mijn aanbod .

Op Pluktuin Blankaart vertoeven is  beleven, ontspanning, rust, zowel op je eentje, met de kinderen, met het ganse gezin, met vrienden en vriendinnen, met de vereniging.   

Hoe ga je praktisch te werk?


De tuin staat open voor natuurliefhebbers, families en verenigingen... iedereen is welkom. Buiten het knippen organiseer ik ook op regelmatige basis leuke activiteiten. Lees hier meer over de activiteiten die op de tuin worden georganiseerd.

Volg me op facebook en Instagram 


Bloemen plukken op de pluktuin, simpelweg genieten .

Pluktuin Blankaart, dat is ...

Een persoon die bloemen aan het plukken is

Genieten van het bloemen plukken ...

Een grootmoeder die met de kleinkinderen bloemen plukken

... samen met de kinderen en kleinkinderen ...

Een persoon die bloemen aan het schikken is op tafel

... een eigen boeket maken ...

Een boeket samengesteld met veldbloemen

... en genieten van je boeket.

... of iemand anders laten genieten van de bloemen.